Martine Evenhuis

Kunstenaar

Over mij

Martine Evenhuis

In 2003 voltooide ik de opleiding Pabo. Na twee jaar op verschillende scholen te hebben ingevallen besloot ik om weer te gaan studeren. In 2009 ben afgestudeerd aan ArtEZ aan de opleiding docent beeldende kunst en vormgeving. Na mijn opleiding ben ik als zzp’er aan het werk gegaan en heb verschillende workshops gegeven. Van kunstprojecten tot creatieve activiteiten op de BSO. Daarnaast heb ik gedurende een half jaar tekenen, handvaardigheid en ckv op het OSG Erasmus gegeven. De afgelopen 5 jaar heb ik de vakken beeld en media, tekenen, handvaardigheid en toegepaste techniek op het Pius X gegeven. Tussendoor heb ik kinderfeestjes en op scholen kunsteducatie gegeven. Nu volg ik mijn droom om een eigen atelier te beginnen om anderen te inspireren.

Kijk ook eens op mijn andere site: www.kijkdoe.nl

of Facebook @kijkdendoe

Martine Evenhuis

Martine Evenhuis

aan het werk

© 2022 Martine Evenhuis

Thema door Anders Norén